torstai 19. maaliskuuta 2009

Mustikka-mustaherukkapikkuleivät (35-40 kpl)

Olen nyt ihan innoissani soijajogurtin käytöstä leivonnassa!
Tämän alkuperäisen reseptin löysin Onks tää vegaania? -blogista

- 2 dl sokeria
- 1 tl vaniliinisokeria
- 100 g margariinia
- 150 g soijamustikkajogurttia (yksi irtomyynnissä oleva purkki) (purkki maksaa 0,99 € keskikokoisessa k-kaupassa)
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1 dl kaurahiutaleita
- 1 dl kauraleseitä (keskikokoisessa k-marketissa 3,5 € / 700 grammaa)
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 dl pakastettuja mustaherukoita

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.
Vatkaa huoneenlämpöinen margariini, sokerit ja soijamustikkajogurtti keskenään.
Lisää sitten joukkoon muut kuivat ainekset ja sekoita, lisää vielä lopuksi musteherukat.
Annostele massa leivinpaperille kokkareiksi ja paista uunissa kymmenisen minuuttia.

2 kommenttia:

  1. ^Ne olikin hyviä :) Suosittelen kyllä lämpimästi käyttämään marjoja noiden kanssa, koska pelkästään ne oli ehkä hieman tylsän makuisia.

    VastaaPoista