Olen nyt ihan innoissani soijajogurtin käytöstä leivonnassa!
Tämän alkuperäisen reseptin löysin Onks tää vegaania? -blogista
- 2 dl sokeria
- 1 tl vaniliinisokeria
- 100 g margariinia
- 150 g soijamustikkajogurttia (yksi irtomyynnissä oleva purkki) (purkki maksaa 0,99 € keskikokoisessa k-kaupassa)
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1 dl kaurahiutaleita
- 1 dl kauraleseitä (keskikokoisessa k-marketissa 3,5 € / 700 grammaa)
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 dl pakastettuja mustaherukoita
Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.
Vatkaa huoneenlämpöinen margariini, sokerit ja soijamustikkajogurtti keskenään.
Lisää sitten joukkoon muut kuivat ainekset ja sekoita, lisää vielä lopuksi musteherukat.
Annostele massa leivinpaperille kokkareiksi ja paista uunissa kymmenisen minuuttia.
torstai 19. maaliskuuta 2009
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
nam, kuulostaa ihanalta! :---)
VastaaPoista^Ne olikin hyviä :) Suosittelen kyllä lämpimästi käyttämään marjoja noiden kanssa, koska pelkästään ne oli ehkä hieman tylsän makuisia.
VastaaPoista