maanantai 2. elokuuta 2010
Porkkanaletut (4-5 annosta)
- 2 dl hiivaleipäjauhoja
- 1 dl soijajauhoja
- 2,5 dl vehnäjauhoja
- 1 tl suolaa
- 8 dl soijamaitoa
- 3-4 porkkanaa
+ öljyä paistoon
Sotke suola ja jauhot keskenään kulhossa. Lisää sitten maito jatkuvasti sekoittaen ja sekoita taikina tasaiseksi.
Kuori ja raasta porkkanat, lisää raaste taikinaan ja anna turvota puolisen tuntia.
Paista kuumalla pannulla tasaisesti molemmin puolin. Käytä lastaa taikinan levittämiseksi, yritä saada lätyistä mahdollisimman ohkaisia.
Nauti vaikkapa pottumuusin kanssa
Tunnisteet:
suolaiset ruuat
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Nämä menee kokeiluun nyt :) kiitos reseptistä ja muutenkin koko blogista!
VastaaPoista