tiistai 13. tammikuuta 2009

Tofupihvit (n. 3-4 annosta)

Tämä on helppo perusohje, jolla saa hyviä tofupihvejä pienellä vaivalla. Tässä käytetty tofu on ostettu Helsingistä Vii Voan -nimisestä kaupasta, jossa puolen kilon paketti maksaa 1,20 euroa. Muussa tapauksessa esimerkiksi lähikaupasta ostettu maustamaton tofu on aika suolaisen hintaista. Kannattaa tehdä joskus ristiretki etelän lämpöön ja ostaa kerralla suuri määrä tofua pakastimeen.

1 pkt maustamatonta tofua (500g)
marinadia (omatekemää tai valmista)
korppujauhoja

Viipaloi tofumötikkä haluamiisi palasiin ja tee marinadi. Anna tofun marinoitua maustehässäkässä jääkaapissa vaikka yön yli. Ennen kuin alat paistamaan, kieritä palasia korppujauhossa ja heitä pannulle. Paista kunnes ovat sopivan meheviä tahi rapsakoita.

4 kommenttia:

 1. Sorry, Tahoe Tofu maksaa 1.50 ,D Muuten ihan perusjuttua ja Vii Voan on ehdottomasti paras (ja halvin) kauppa tofun ostamiseen. Kai huomasitte, että sieltä saa myös tempehiä!

  VastaaPoista
 2. Kiitti tiedosta! Ei olla ihan aina tiedoissa noissa hintajutuissa, kun Joensuusta on pieni matka Helsinkiin hintoja tarkastamaan... ;)

  Olen kuullut että sieltä saa tempehiä, mutta olen toistaiseksi ollut liian ennakkoluuloinen hankkiakseni sitä. Pitäis ehkä joskus uskaltautua sitä kokeilemaan!

  VastaaPoista
 3. Vaikuttaapa kivoilta nää teidän reseptit. Saanu vastauksen jo moneen mieltä askarruttaneeseen kysymykseen =) Just sen takia että ootte kirjottanu muutakin kun vaan ainekset ja ohjeen.

  VastaaPoista