keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Tiedotus

Muutama onkin jo saattanut ihmetellä, miksi reseptejä ei ole julkaistu pitkään aikaan. Tähän on kuitenkin hyvä (teko)syy!
Vegemenun kirjoittajat ovat nimittäin innokkaasti tehneet kahdeksan tunnin työpäiviä, ja iltaisin valmistautuneet elokuun alkua varten, sillä silloin me suuntaamme reseptivihkomme kohti uusia tuulia Nepalin Kathmandussa. Lähdemme tekemään sinne opintoja ja vapaaehtoistyötä orpokotiin, joten merkinnät vähenevät, siis ainakin aiemman mittapuun mukaan. Arvaan nimittäin, ettemme malta joka viikko kirjoittaa vähän toisistaan poikkeavia paikallisen ruuan, dal bhatin, reseptejä, mutta suunnitelmissa on jatkaa jokatapauksessa kirjoittelua. Vaikka kaikki merkinnät eivät olisi puhtaasti reseptejä niin ruuan ympärillä kuitenkin pyöritään!

Toisenlaisia kokemuksia vapaaehtoistyöstä ja muista asioista Nepalista kirjoittelemme blogiin http://voluntarily-yours.blogspot.com/
Tervetuloa sinnekin!

2 kommenttia:

  1. Hyvää reissua sinne :) Odotan mielenkiinnolla tarinoita paikallisesta ruokakulttuurista.

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! Ruokakulttuurista varmasti löytyy juttuja, toivottavasti pääsee usein myös koneen ja netin ääreen kirjoittamaan niistä! Paikalliset sähkökatkot aiheuttaa kuulema paljon harmaita hiuksia!

    VastaaPoista