tag:blogger.com,1999:blog-5217712614362655261.post1258082559867908753..comments2023-08-05T15:39:04.077+03:00Comments on Vegemenu opiskelijoille: Seitan vehnäjauhoistaKaislahttp://www.blogger.com/profile/07122319571103382609noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5217712614362655261.post-14650944894610266332018-08-15T14:19:04.592+03:002018-08-15T14:19:04.592+03:00Parasta seitania vehnäjauhoista oon saanut keittäm...Parasta seitania vehnäjauhoista oon saanut keittämällä sen marinaadissa. Soijakastike, garammasala, valkosipuli jne. Tämän jälkeen säilöin seitanin marinaadissa lasipurkkeihin keittämällä putkkeja sisältöineen kymmenisen minuuttia vedessä. Muutaman viikon kuluttua maut olivat imeytyneet ja synttäriruoka aivan mainio. Mielestäni gluteiinijauhoista ei saa yhtä mukavaa rakennetta seitaniin. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5217712614362655261.post-78558681342221216082010-10-01T14:58:53.655+03:002010-10-01T14:58:53.655+03:00Oon samaa mieltä. Mä en ole ikinä feilannut vehnäj...Oon samaa mieltä. Mä en ole ikinä feilannut vehnäjauhoseitania (luulen et avainsana on taikinapallon tarpeeks hellä käsittely), mut se on kyl aivan liian vaivalloista että sitä tykkäisin tehdä. Kyl gluteenijauhot on kova juttu.Kaislahttps://www.blogger.com/profile/07122319571103382609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5217712614362655261.post-54161162991591223472010-10-01T13:15:43.583+03:002010-10-01T13:15:43.583+03:00Tuollanen saatanan vääntäminen on suoraan helvetis...Tuollanen saatanan vääntäminen on suoraan helvetistä, pari kertaa olen onnistunut ja kun kolmannella kerralla koko pallo mureni ihan täysin päätin että teen enää vain gluteiinista. Tulee paljon parempaa muutenkin.rossihttps://www.blogger.com/profile/17781881655503626819noreply@blogger.com