tag:blogger.com,1999:blog-5217712614362655261.post920642345733050665..comments2023-08-05T15:39:04.077+03:00Comments on Vegemenu opiskelijoille: Karjalanpiirakoita (n. 20)Kaislahttp://www.blogger.com/profile/07122319571103382609noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5217712614362655261.post-68605895115528505872009-06-28T16:52:50.416+03:002009-06-28T16:52:50.416+03:00Kiitos tiedosta!Kiitos tiedosta!Kaislahttps://www.blogger.com/profile/07122319571103382609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5217712614362655261.post-9714167965049146832009-06-27T16:39:02.594+03:002009-06-27T16:39:02.594+03:00Tuo kelmeys tulee siitä kasvimaitopuurosta, se ei ...Tuo kelmeys tulee siitä kasvimaitopuurosta, se ei jostain syystä oikein rusketu (saman pellin maitopuuropiirakat kun ovat olleet ihan erivärisiä..). Ja mieluummin minusta kannattaakin sitten jättää vähän kalpeiksi, liikaa paistaessa niistä voi tulla kuivia.Maijastiinahttps://www.blogger.com/profile/10254536604277135861noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5217712614362655261.post-38682485277472082672009-05-25T09:15:08.843+03:002009-05-25T09:15:08.843+03:00Täytyy ens kerralla tehdä sit kauramaitoon, jos se...Täytyy ens kerralla tehdä sit kauramaitoon, jos se vähentäisi sitä makeutta!Kaislahttps://www.blogger.com/profile/07122319571103382609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5217712614362655261.post-38406338588387212072009-05-25T06:39:51.577+03:002009-05-25T06:39:51.577+03:00Mun vanhemmat on kans Itä-Suomesta kotoisin, ja äi...Mun vanhemmat on kans Itä-Suomesta kotoisin, ja äiti tekeekin tietty maailman parhaimmat karjalanpiirakat :) Kauramaito toimii mun mun mielestä hyvin näiden tekemiseen!Elinahttp://www.chocochili.net/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5217712614362655261.post-75410095286841545782009-05-06T10:34:00.000+03:002009-05-06T10:34:00.000+03:00Hei ja kiitti kommentista!
Nähtävästi vajaan vuode...Hei ja kiitti kommentista!<br />Nähtävästi vajaan vuoden asuminen Joensuussa ei tee meistä vielä karjalanpiirakkamestareita ;)<br />Tosin minusta oli kuitenkin tärkeintä että noiden tekeminen oli hauskaa, ja maku hyvä. Mutta ehkä tässä vielä voi rypytyksenkin osalta kehittyä :D<br /><br />Mietimme myös että onkohan soijamaito se paras kasvismaito noiden tekoon, vai kannattaisko kokeilla kauramaitoa ensi kerralla, jos se ei olisi niin makeaa. Onko sulla kokemusta asiasta?Kaislahttps://www.blogger.com/profile/07122319571103382609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5217712614362655261.post-6982893064897453982009-05-06T08:05:00.000+03:002009-05-06T08:05:00.000+03:00Hei!
Itse olen kotoisin itäsuomesta ja mummon opi...Hei!<br /><br />Itse olen kotoisin itäsuomesta ja mummon opissa jo lapsena opetellut karjalan piirakoitten teon, ja yli 15 vuoden kokemuksella voin sanoa että kyllä tulee huomattavasti makeampia piirakoita soijamaitoon. Yleensähän ne "vanhat kunnon" piirakat tehdään punaiseen maitoon ja kastetaan voissa.<br /><br />Itse teen omassa kodissani näitä vegaaniversioita, jotka ovat myös tosi hyviä. (Vähän erimakuisia vaan)<br /><br />(ps. pistää myös rypytys silmään tuossa kuvassa, itäsuomalaisille tuppaa olemaan sydämen asia nuo piirakat, eikä tuollalailla rypytetty menisi läpi karjalanpiirakkana siellä vaikkei se tietenkään makuun vaikutakkaan ;)<br /><br />Kiitos kivasta blogista ja toivottavasti vegaanitkin innostuu kokeilemaan näitä perinteisiä herkkuja!<br /><br />- MariaAnonymousnoreply@blogger.com