tag:blogger.com,1999:blog-5217712614362655261.post4711683891427762629..comments2023-08-05T15:39:04.077+03:00Comments on Vegemenu opiskelijoille: Seitanpihvit (3 kpl aika isoja)Kaislahttp://www.blogger.com/profile/07122319571103382609noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5217712614362655261.post-55856035082704528712009-01-19T18:15:00.000+02:002009-01-19T18:15:00.000+02:00^ En tiedä parantaako se seitanin laatua vai mikä ...^ En tiedä parantaako se seitanin laatua vai mikä sen juju on, kun en ole ikinä kokeillut tehdä ilman keittämistä. En kuitenkaan muista että olisin ikinä löytänyt seitanohjetta jossa seitania ei ole keitetty (poikkeuksena seitankinkku ja makkarat, jotka tehdään uunissa). Jos pitää arvata niin veikkaan että seitan kannattaa keittää sen turpoamisominaisuuden vuoksi.Kaislahttps://www.blogger.com/profile/07122319571103382609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5217712614362655261.post-19242436601939933422009-01-19T17:55:00.000+02:002009-01-19T17:55:00.000+02:00Miksi se tarttee keittää? Itse olen mennyt aina pa...Miksi se tarttee keittää? Itse olen mennyt aina paistamaan samantien...Anonymousnoreply@blogger.com