tag:blogger.com,1999:blog-5217712614362655261.post3579344659486217645..comments2023-08-05T15:39:04.077+03:00Comments on Vegemenu opiskelijoille: Liha(ttomat)piirakat (10 kpl)Kaislahttp://www.blogger.com/profile/07122319571103382609noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5217712614362655261.post-30206340095792709082009-05-12T20:38:00.000+03:002009-05-12T20:38:00.000+03:00Kiitos vinkistä! En ole tuollaisesta vinkistä kuul...Kiitos vinkistä! En ole tuollaisesta vinkistä kuullutkaan, mutta täytyy kokeilla seuraavalla kerralla kun soijarouheesta jotakin tekee.Kaislahttps://www.blogger.com/profile/07122319571103382609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5217712614362655261.post-41340534247865597712009-05-12T20:19:00.000+03:002009-05-12T20:19:00.000+03:00Pitääpä tehdä tällaisia pakastimeen suurempi satsi...Pitääpä tehdä tällaisia pakastimeen suurempi satsi kiireiseen nälkään! Me olemme muuten kokeneet ettei soijarouhetta kannatta "liottaa" vaan esim. paistettua sipulin pannussa lisätä sinne kuivana ja lisätä pienissä määrissä (esim. puoli desiä jos soijarouhetta valmistetaan kahdelle) vähitellen joko vettä tai kasvislientä ja antaa välillä imeytyä. Näin soijarouhe on pysynyt "erotellumpana" ja "jauhelihamaisempana". Oletko kokeillut?Solveighttp://www.keittiossa.comnoreply@blogger.com