tag:blogger.com,1999:blog-5217712614362655261.post3049118029120775655..comments2023-08-05T15:39:04.077+03:00Comments on Vegemenu opiskelijoille: HummusKaislahttp://www.blogger.com/profile/07122319571103382609noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5217712614362655261.post-40633764268910685242014-08-22T13:30:59.736+03:002014-08-22T13:30:59.736+03:00Yksi hyvä versio on maapähkinävoihummus. Eli maapä...Yksi hyvä versio on maapähkinävoihummus. Eli maapähkinävoita klöntti sekaan. Kiva blogi teillä!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5217712614362655261.post-35617617415417751992009-05-21T15:51:04.648+03:002009-05-21T15:51:04.648+03:00namiiiii! :))namiiiii! :))mariannesiskohttps://www.blogger.com/profile/04031590674680792958noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5217712614362655261.post-68797536173451711702009-05-17T14:17:00.000+03:002009-05-17T14:17:00.000+03:00Mekin oltaisiin laitettu tahinia, mutta sitä ei ju...Mekin oltaisiin laitettu tahinia, mutta sitä ei just sillon sattunut olemaan meillä, niin jätettiin pois. Oikein hyvää tuo oli ilmankin!<br /><br />Minusta hummuksessa ja muissa papu/linssilevitteissä on just se hyvä puoli, että ne on paljon maukkaampia, ja täyttävämpiä kuin perus Keiju, ja tulee edulliseksikin, jos ei kovasti ala hifistelemään täytteissä (aurinkokuivatut tomaatitkin on aika kalliita kyllä...).<br /><br />Noi kauppojen hummukset on kyllä ollut hauska juttu! Ei ne kyllä yhtä maukkaita ole kuin itsetehdyt.Kaislahttps://www.blogger.com/profile/07122319571103382609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5217712614362655261.post-66794004478141881502009-05-17T13:30:00.000+03:002009-05-17T13:30:00.000+03:00Meillä hummuksessa on lähes aina myös tahinia. Nam...Meillä hummuksessa on lähes aina myös tahinia. Nam-nam! On kyllä loistava vegaaninen leipälevite, terveellinen ja herkullinen. Meillä on muuten samaa kokemusta siitä että sekasyöjätkin ovat olleet hummuksesta ihan innoissaan. Olen huomannut että kauppoihinkin on ilmestynyt valmiita hummuksia pienissä purkeissa gourmetjuustohyllyihin!Solveighttp://www.keittiossa.comnoreply@blogger.com